Let's Go Latin & Jeep safari
Blijf op de hoogte en volg Anniek
08 Oktober 2006 | Aruba, Noord
Bon dia turhende,
Weer heel wat meegemaakt, dus tijd voor een nieuw verhaaltje.
Ik was gebleven bij de Latin show…..
Woensdag avond begon om 9 uur de Let’s Go Latin show. Deze show was in het Renaissance Hotel (het duurste hotel van Aruba). In dit hotel zit een theater waar de show was. Het theater was had ongeveer de grootte van Theater Markant in Uden.
De show was echt super mooi. Er werd allemaal salsa en meringue muziek gespeeld, en daarbij werd gedanst in de meest prachtige kostuums. Jullie zullen het wel zien op de foto’s. De show duurde ongeveer 2 uur. Daarna nog even naar de Paddock geweest en een lekker wijntje gedronken.
Donderdag was het weer onze studie dag, wat betekende dat we 2 uur langer konden blijven liggen. Heerlijk. Op donderdag werken we namelijk van 9 tot 5, omdat dit de openingstijd van de mediatheek in het ziekenhuis is. We gaan dan in een ruimte zitten met de laptops, en werken we aan ons project. We kregen een mailtje van onze docentbegeleider in nederland met de vraag of we onze eerste fase van het project voor maandag konden inleveren. Dit met de rede dat ze het dan maandag kon bespreken met Theo, dit is het hoofd verplegingsdienst van het ziekenhuis hier. Hij was nu in Nederland en op deze manier was het makkelijker bespreken dan via de mail natuurlijk. Nou, hier hadden we dus niet op gerekend. Deze fase zouden we eigenlijk pas eind oktober in moeten leveren. Maar goed, aan de andere kant, als we nu zouden door werken konden we weer verder met de andere dingen, en werd de fase misschien wel meteen goedgekeurd. Hard aan het werk dus. En dat hebben we gedaan…
Vrijdag was de dag, dat we onze eerste klinische les zouden gaan geven voor de verpleegkundigen van het ziekenhuis. Beetje zenuwachtig, maar eenmaal begonnen ging het als een trein. De aanwezige verpleegkundigen (helaas was de opkomst niet zo groot), waren erg enthousiast. De volgende klinische lessen zijn dinsdag en woensdag. We hopen dan op een grotere opkomst.
Toen we thuis waren, zo rond half 4, moesten we natuurlijk nog even aan de fase werken. Dat even werd tot 7 uur ’s avonds. Maar we hebben het toch afgekregen!! Dat hebben we even lekker gevierd, met een frietje met en een kroketje….dat hadden we wel verdiend vonden we.
Zaterdag hebben we een Jeep safari gedaan. We werden om kwart over 8 opgehaald bij een hotel hier in de buurt. Helaas mistte we de bus en moesten we bellen naar ABC tours, die de Jeeptour organiseerde. Uiteindelijk kwam de bus voor ons terug en hebben we een super leuke dag gehad. We reden in een landrover naar de California Lighthouse. Dit is de vuurtoren op het uiterste puntje van Aruba. Hier waren we al een keer geweest, dus hadden het al gezien. Vanhieruit zijn we heel de Noordkust langsgereden, met als eindpunt Baby Beach, want helemaal bij Sint-Nikolaas ligt. We hebben veel dingen onderweg gezien, zoals de baby bridge, the natural pool, the natural bridge (hier zijn er twee van naast elkaar, maar een is er vorig jaar ingestort), de struisvogelboerderij, de indianentekeningen in een grot, een fort waar vroeger goud werd gewonnen, de alto vista chapel…en als laatste baby beach. Onderweg hebben we nog lekker een bordje eten gekregen, met vlees van de BBQ.
Moe maar voldaan reden we terug naar het appartement. Snel in de douce, want van zo’n lange dag krijg je honger! We zijn lekker uit eten geweest bij de Salt&Pepper.
Het is nu alweer zondag. Wat gaat de tijd toch snel. We gaan dadelijk even boodschappen doen, en daarna rijden we lekker naar het strand……
-wordt vervolgd-
Een hele dikke sunchi voor jullie allemaal!!!
Weer heel wat meegemaakt, dus tijd voor een nieuw verhaaltje.
Ik was gebleven bij de Latin show…..
-wordt vervolgd-
Een hele dikke sunchi voor jullie allemaal!!!
08 Oktober 2006 - 23:10
Anniek:
Het lukte me vanavond niet om de foto's op de site te zetten...ik probeer het morgen weer!
Nog even geduld dus...
Sunchi Anniek -
09 Oktober 2006 - 08:19
Tante Stien:
hoi Anniek, Ik zit op dit ogenblik met m'n haren in de verf en heb mooi even de tijd om jou te schrijven. Het was gezellig gisteren bij jou thuis, nog lang buiten gezeten, maar later werd het toch te koud en zijn we naar binnen gegaan. Gaat het goed met je stage? Zo aan je foto's te zien heb je een geweldige tijd, en dat nemen ze je niet meer af, (zou je vader gezegd hebben) Ik hoop dat er nog vele mooie dagen komen voor je, dus mijn advies is genieten, en doe je best (an old fashion saying) Kus tot schrijfs -
09 Oktober 2006 - 08:45
T.J.:
Ha Anniek , Wat fijn een nieuw verhaal !!! Ook leuk dat je eens over je werk schrijft dan kunnen we dat ook volgen he ? Ben blij dat het goed gaat met jullie en dat wil niet zeggen dat we je niet missen !!!! We tellen nog steeds af........... Bart had gisteren nog even zijn "Don Corleone" outfit laten zien en jaaaaa , het stond hem nog goed ook ! Ik wacht weer met spanning op de nieuwe foto,s ! Dikke knuffel uit Uje. -
09 Oktober 2006 - 15:04
Sanne:
Hahaha een sunchi :D
We gaan je missen bij het 22jarig bestaan van de Kix :p -
09 Oktober 2006 - 19:45
Mieke:
hoi Anniek, leuk nieuw verhaaltje,ook iets voor mij dat tochtje. fijn dat het in het ziekenhuis nu ook beter gaat. Is de fase goedgekeurd?of wanneer weet je dat?ik hoor het nog wel van je.kus mam -
09 Oktober 2006 - 19:45
T.J.:
Het was leuk om effe je stem te horen en je hebt de groeten van Mieke en Bart Corleone. -
10 Oktober 2006 - 07:32
Marjon:
Hoi,
Weer even bijgelezen. Gezellig!!! Super toch wat je allemaal mee maakt. Je zal de verjaardag van je broer wel gemist hebben? Volgendjaar maar weer. Groetjes Marjon -
10 Oktober 2006 - 19:34
HOI................ -
10 Oktober 2006 - 20:53
Bon tardi dushi's
Er zijn weer nieuwe foto's!
Hopi sunchi's -
11 Oktober 2006 - 08:12
T.J.:
Hoi Anniek , Wat leuk weer die foto,s , jullie hebben er weer een leuk weekend van gemaakt. Ook fijn dat er foto,s van jullie werk bij zitten , echt skon ! Ik heb ervan genoten hoor ! Dikke tweekanten kus uit Uje. -
12 Oktober 2006 - 15:24
T.J.:
En nu een dikke sunchi van mij vandaag. -
12 Oktober 2006 - 18:19
Mieke:
wat was je aan het doen in de kerk? mooie fotos meisje, het witte pak staat je ook goed hoor.maar het pak met de veren slaat alles.mam -
13 Oktober 2006 - 08:02
T.J.:
Hoi Anniek , Nog effe werken vandaag en dan....................tikken wij week 6 weg !!! Het lijkt wel een eeuwigheid zeg !!! Weer een heel gezellig weekend toegewenst wonne ! -
13 Oktober 2006 - 22:27
Mascha danki! -
14 Oktober 2006 - 07:47
Met de hartelijke felicitatie,s voor Bart Corleone.............. -
14 Oktober 2006 - 12:36
Joyce:
Hoi nichtje! Even een mailtje vanuit thailand. Alles goed daar anniek? Wat een mooie nieuwe foto's op je site! Ik heb ze net zitten bekijken...lekker buiten op het terras, want het is hier nog lekker warm! Maar op de foto's te zien op jij ook niks te klagen! He meis geniet er nog maar lekker van, dan doe ik dat ook hier! groetjes vanuit Thailand, Joyce -
14 Oktober 2006 - 14:46
T.J.:
Haaaaaaa Anniek , zojuist gehoord dat je een weekend naar Christy gaat , helemaal te gek vind ik dat ! Ga je alleen of gaan de anderen ook mee ? En heb je onderdak geregeld ?? Ben benieuwd en vergeet altijd van alles te vragen als je aan de telefoon bent ! Net is Mieke en Bart geweest en we hebben gezellig geluncht op het hoekje weet je nog ? Het zal leuk zijn als jij er ook weer bij bent !!! Groetjes en een heel gezellig weekend toegewenst met de groeten en een "dikke vette" uit Uje. -
14 Oktober 2006 - 17:09
T.J.:
Hoi Anniek , ik wilde even zeggen dat , als ik on-line ben , dat ik dan op Brand zijn hotmail zit , dus mocht je dat ooit eens treffen vlieg dan maar in "Brand" !!!! Groeten wonne. -
14 Oktober 2006 - 17:28
Jan En Hennie:
Hoi Anniek,wat een mooie fotos weer ,en wat hoor ik nu ga je naar ons Christy toe ,wat supper,geef haar van ons een flinke knuffel,en geniet van dit weerziens,heel veel lieve groetjes voor jouw,en veel
succes voor jullie allemaal,van Ome Jan en tante Hennie en ons Doyke.
DIKKE KUS. -
15 Oktober 2006 - 17:27
T.J.:
Geniet er van vandaag want morgen is er weer werk aan de winkel ! Nog een fijne zondag voor jullie en een dikke knuffel. -
15 Oktober 2006 - 18:04
T.J.:
Anniek hoe is het met het weer gegaan ????? Ben benieuwd hoor of alles goed is........ -
16 Oktober 2006 - 09:43
Weer een nieuwe week Anniek , werk ze he ? -
16 Oktober 2006 - 16:35
Mieke:
was je nog wezen surfen of was er te weinig wind? ik kijk weer uit naar een nieuw verhaaltje. a.s.vrijdag nog 5 weken en dan..........kus mam -
16 Oktober 2006 - 21:23
T.J.:
Wat fijn dat ik je on-line trof !! Nu kan ik er weer effe tegen en ome henk bedankt je voor je felicitatie,s. Knuffel van ons beiden !!! -
17 Oktober 2006 - 16:43
T.J.:
Anniek , nieuw verhaaltje ???????? en / of foto,s ?????? De kaarten zijn op de bus voor jullie ! Zal wel weer lang duren ! -
17 Oktober 2006 - 18:47
Rob:
Hey TJ. Als het goed is komt er vannacht een nieuw verhaal + foto's. Zou anniek proberen om erop te zetten..