Rob en Anniek
Blijf op de hoogte en volg Anniek
09 December 2006 | Aruba, Noord
Bon Dia Turhende!!
Nou hier is ie dan! Het nieuwe verhaaltje. Maar deze keer niet alleen van mij, maar ook van mijn lieve schatje, die eindelijk bij me is.
Even kijken...waar zal ik beginnen. Ik was gebleven bij dat ik mama en Jac naar het vliegveld had gebracht en dat ik ‘s middags heel mijn kamer had gepoetst en verbouwd.
Om kwart voor 8 zijn Janneke, Linda en ik naar het vliegveld gereden. Robert-Jan, de vriend van Janneke, kwam namelijk met hetzelfde vliegtuig als Rob. En Linda ging mee voor de foto’s te maken...haha.
Om 20.33 uur stond er op het scherm dat het vliegtuig van KLM was geland. Ik wist niet dat wachten zo lang kon duren zeg. Maar rond 21.05 uur kon ik Rob eindelijk helemaal dood knuffelen. Eindelijk! Jee wat was ik blij! En Janneke ook!
Nou een paar stevige omhelzingen zijn we naar Perle d’Or gereden en heb ik Rob mijn kamer en ook de zijne voor de komende 18 dagen, laten zien. Nadat Rob even had gedoucht, zijn we naar beneden gegaan en hebben lekker een paar balashi’s gedronken bij de Salsa Avond. Moe maar gelukkig gingen we slapen.
Zaterdag ochtend werden we wakker...regen. Lekker hoor Aruba. Omdat Rob toch nog wat dingetjes nodig had, en we nog cadeautjes moesten kopen voor de Sinterklaas surprise, zijn we naar Oranje Stad gereden. Daar moesten we al meteen weer schuilen voor een enorme regen bui. Maar dat mocht de pret niet drukken en Rob en ik hebben lekker geshopt. ’s Middags hebben we lekker geluncht bij de Paddock.
Het was ’s avonds weer de maandelijkse Full Moon Party, maar vanwege de vele regen durfden we eigenlijk niet zo goed van huis af met al die diepe regen plassen. Uiteindelijk hebben we maar in de bar van Perle d’Or wat gedronken en een potje gekaart.
Zondag was het beter weer. Rob en ik besloten om lekker naar het strand te gaan. We zijn naar Eagle Beach gegaan. Lekker dichtbij, want dan konden we snel naar huis mocht het weer gaan regenen. Maar gelukkig bleef het droog. Het waaide wel erg hard, en daardoor waren er erg hoge golven. Zo hoog heb ik ze hier nog niet gezien. Was wel erg leuk. ’s Middags hebben we met zijn zessen een potje Risk gespeeld. We speelde met 3 stelletjes. Rob en ik, Robert-Jan en Janneke en Sandra en Linda. En natuurlijk hebben Rob en ik gewonnen. Maar dat lag natuurlijk aan de opdrachten en het feit dat Linda en Sandra een land minder hadden, of niet dames!haha
Na deze veldslag zijn we lekker met zijn allen gaan eten bij Iguana Joes. Rob en ik hebben lekker spareribs gegeten...hoe kan het ook ander.
Maandag moest ik helaas gaan werken. We hebben die dag weer erg hard aan ons project gewerkt, want we hadden een deel ingeleverd, maar dat was nog niet zoals het moest. Dus dat betekende...een hoop veranderen. Ook dinsdag moest ik werken. Op de afdeling waren wel 5 zieken, dus ik had maar aangeboden of ik wat kon helpen. Ik heb een paar patiënten verzorgd en ik hoop dat de verpleegkundigen nu mij ook wat gaan helpen. Maar dat moet ik nog maar even afwachten.
Dinsdag avond hebben we lekker met zijn zessen gegourmet bij Perle d’Or. We waren blijkbaar de eerste groep die dat deden, dus werden er foto’s van ons gemaakt voor op de site. Ik moet zeggen dat het echt super goed verzorgd was. We kwamen niets te kort. Het was ook erg gezellig. Na de gourmet hebben we surprise gedaan. Ieder had twee cadeautjes gekocht. We hebben er een spel van gemaakt, waarbij we met een dobbelsteen moesten gooien. We hebben hierbij erg gelachen en het was echt een leuke avond. Ook hadden we gedichten gemaakt voor elkaar, en alle blunders en leuke dingen op Aruba kwamen weer boven.
Om 12 uur moest er gezongen worden, want Janneke was 23 jaar geworden!
Woensdag was Janneke dus jarig en gingen we ‘s ochtends naar haar kamer met een taart en kaarsjes, om voor haar te zingen en de cadeautjes gegeven. Naast het cadeautje hadden we ook een tegoed bon gegeven, voor een verassing voor later op de dag. Er stond op dat ze om 4 uur klaar moest staan.
Rond 1 uur zijn we gezellig met zijn allen gaan bowlen. En jullie raden al wie de winnaar was...
Om 4 uur was het dan zover, en hebben we Janneke geblindoekt in de auto gezet. Toen we de auto gingen parkeren wist ze al waar we waren, dus die blindoek had geen zin meer. Maar we moesten nog een stuk lopen, dus moest dat hand in hand, met de ogen dicht. Eenmaal aangekomen bij de verassing kreeg Janneke een kaartje in haar handen en mocht ze kijken. We gingen mee met de Mi Dushi. Dit is een boot waar je lekkere coacktail op kunt drinken en lekker naar de zonsondergang kunt kijken. Janneke vond het hartstikke leuk, en wij ook. We hebben ook erg gelachen om een Amerikaan, die wel verdacht veel leek op Youp van ’t Hek. Haha. Kijk zelf maar op de foto. Na de trip op de boot hebben we lekker pizza gegeten bij een restaurantje, Casa Tua genaamd.
Donderdag moest er helaas weer gewerkt worden, want het was onze projectdag. Omdat we nog zoveel moesten veranderen hebben we weer super hard gewerkt om het allemaal klaar te krijgen. En dat is ons bijna gelukt. We moeten nu nog maar een paar dingen en we hopen dat het nu wel goed is. Het project heeft nu een veel logischere opbouw gekregen en zinnen zijn beter geformuleerd.
Rob heeft die dag lekker gesnorkeld met Robert-Jan en vond het super gaaf.
Na wat boodschappen gedaan te hebben, gingen we vlug even eten. Want daarna wilden de anderen een revanche in Risk. Helaas is het ze ook deze keer niet gelukt om te winnen van ons.
De laatste dag van de week, is het nooit leuk om te gaan werken. Ik wilde dan ook liever thuisblijven, maar helaas. Ik heb weer een poging gedaan om een patiëntenbespreking te houden, maar helaas is dit niet gelukt. Na drie pogingen om het nieuwe verpleegplan in te voeren, is het dan eindelijk gelukt. Ze meeste verpleegkundigen en leerlingen waren erg enthousiast over het feit dat het nu veel overzichtelijker was. Nou hopen dat ze er ook goed mee gaan werken.
En toen was het weekend! Eindelijk. Na ’s middags even wat geluierd te hebben zijn Rob en ik wat gaan eten bij de Plaza in Oranjestad. Erg leuk weer zo lekker met zijn tweeën. Daarna zijn we even ouderwets naar het casino gegaan en hebben we weer ouderwets niets gewonnen. Haha. Maar we hebben het leuk gehad, en dat is het belangrijkste. Bij Perle d’Or hebben we nog lekker een cocktail gedronken.
Nu is het al weer zaterdag. Wat gaat de tijd toch snel. Rob is nu met de anderen gaan mountainbiken, want ik durfde niet mee. Ik weet het, ik ben een schijterd. Maar goed, ik heb nu mooi de kamer weer gepoetst en de was gedaan. En nu had ik natuurlijk tijd voor dit leuke verhaal.
Nou hier wilde ik het maar weer eens bij laten. Volgende week krijgen jullie weer meer. Nog 6 weekjes en dan ben ik weer thuis en kunnen jullie alle verhalen live van me horen!
Tot snel en masha danki voor alle leuke reacties op de site. Kus Anniek en Rob
Om 12 uur moest er gezongen worden, want Janneke was 23 jaar geworden!
Rob heeft die dag lekker gesnorkeld met Robert-Jan en vond het super gaaf.
Tot snel en masha danki voor alle leuke reacties op de site. Kus Anniek en Rob
09 December 2006 - 19:35
Mieke:
hoi anniek en rob, wat fijn dat jullie het nu zo leuk hebben. ik had natuurlijk wel wat foto's verwacht maar ik begrijp dat je het nu te druk hebt anniek met het project en met rob. ik heb nog wel even geduld hoor.vermaken jullie je nog maar je hebt nog meer dan een week gelukkig. kijk wel even naar je mail, bericht van het catharinaziekenhuis. kus mam. -
09 December 2006 - 20:49
T.J.:
Hoi Anniek en Rob , nou zien we dat jullie je heerlijk vermaken en dat is geweldig ! Jammer dat het weeeeeeer niet ging met de webcam maar als ik je weer eens on-line tref dan doen we gewoon chatten anders wordt het niks ! De bedoeling was anders maar het lukt gewoon niet ! Rob zal er nog een heel karwei aan hebben vandaag met die fiets maar met 4 verpleegkundigen komt het wel weer goed , leg de pleisters maar vast klaar !! Wij wensen jullie nog een heel aangenaam verblijf daar en tot mails of bels maar weer . Een dikke knuffel voor jullie allen. -
10 December 2006 - 08:24
Daisy:
Heej Rob en Anniek, Ik zie dat jullie het super naar je zin hebben. Had ik ook maar mee gekunnen ;-). Nou de suprise is geregeld Rob. Dus je kunt je kadootjes in gaan slaan. En trouwens iedereen van de Ah vraagt hoe het met je is ;-). Veel plezier jullie samen en vergeet pleun vrijdag geen berichtje of iets te sturen (is die jarig) haha. Groetjes Daisy -
11 December 2006 - 16:06
J.:
Effe zeggen : Nog 40 dagen ! Het lijkt "de vastentijd" wel !!!!!! Groetjes. -
12 December 2006 - 09:10
Tio Wim:
Kan er even iemand het adres van Anniek op de site zetten, kunnen we un kerstkartje sturen. -
12 December 2006 - 09:12
Tio Wim:
Volgens mij wit TJ wel hoe dit moet -
12 December 2006 - 11:40
T.J.:
Ja Tio Wim dat kan ik wel !!!! Anniek Huyberts Perle D,Or Boegoeroei 11Z Kamer 68 Aruba Noord . Je kunt ze het beste vlug op de post doen want de Arubaanse post is erg LUI ! De groeten uit Uje wonne. -
12 December 2006 - 13:23
Anniek:
Hallo ome wim, adres klopt, maar kamer nummer is 86, en niet 68.
Groetjes Anniek -
12 December 2006 - 14:44
Hai Dahmen:
Ik breng die kaart wel naar ginds. -
12 December 2006 - 17:59
T.J.:
Wanneer Hai ??????? Wel opschieten dan he ? Groeten uit Uje voor iedereen die dit leest ! En nou..............ga ik er inne vatte......... -
12 December 2006 - 22:21
T.J.:
H.D. Neem je mijn kerstkaarten dan ook mee ??? En het kerstpakket ook ?? Zou wel fijn zijn ! -
14 December 2006 - 16:13
T.J.:
Hoi Anniek en Rob , Hoe is het daar ????? Ben zo benieuwd wat jullie allemaal voor leuke dingen doen ! Groetjes van O.H.& T.J. -
14 December 2006 - 22:10
Mieke:
hoi anniek en rob, ik heb al een tijdje niks meer gehoord, geen nieuws, goed nieuws? regent het nog veel of kunnen jullie toch wat leuks doen?kijk ook even naar je mail.groet mam -
15 December 2006 - 09:50
T.J.:
Hallo Anniek en Rob , Christy zit nu bij mij aan een bakje koffie !!! Gaaf he ? -
15 December 2006 - 09:56
Christy:
Hoi Anniek en Rob,
Ook een berichtje van mij vanuit Uden. Ben lekker op de koffie bij T.J. Ik hoop dat jullie heerlijk aan het genieten zijn daar. Ik mis de zon!!
x
Christy -
16 December 2006 - 17:04
Sjaantje:
Hee Anniekje en Rob!
Heerlijk he, om elkaar weer te zien na zo'n lange tijd!!
Geniet er nog maar flink van..
Dikke kus Sanne -
16 December 2006 - 17:06
Sanne:
Rob, dat dekbed!!!!!
Dat kan écht niet!!! :D -
16 December 2006 - 22:48
Monique:
Nou Sanne, ik vind het wel een skôn dekbedje hoor van Rob.
Anniek vanaf hier fijne feestdagen gewenst en we zijn hier weer super benieuwd hoe jullie je samen hebben vermaakt.
dikke kus Monique,Peter, Micky & Tim. -
17 December 2006 - 09:39
Jan En Hennie:
Hallo Anniek en Rob ,wat fijn voor jullie om weer bij elkaar te zijn ,de liefde straalt van jullie gezichten af te lezen,dat zie ik dus op de fotos, mooie fotos trouwens ,en ook een goed verhaal ,de tijd gaat snel ,dus geniet nog even gruwlijk van elkaar .
Heel veel lieve groetjes van (ome) Jan en (tante) Hennie ,DIKKE KUS . -
17 December 2006 - 09:53
T.J.:
Hallo daar ......... ik wil jullie nog een fijne zondag toewensen samen en voor Rob een goede reis terug en voor Anniek nog veel sterkte met de laatste 34 dagen..........en ook nog HELE FIJNE GEZELLIGE FEESTDAGEN ! -
17 December 2006 - 19:22
Mieke:
hee muiske, genieten jullie samen nog maar efkes.als rob weer moet gaan is het voor jou ook niet meer lang. ik kijk uit naar de dag dat je weer thuis bent. kus mam