Alweer een weekje voorbij... - Reisverslag uit Noord, Aruba van Anniek Huijberts - WaarBenJij.nu Alweer een weekje voorbij... - Reisverslag uit Noord, Aruba van Anniek Huijberts - WaarBenJij.nu

Alweer een weekje voorbij...

Blijf op de hoogte en volg Anniek

15 September 2006 | Aruba, Noord

Bon dia dushi’s

Jaja, ik spreek al een aardig woordje papiamento..Haha echt van die standaard woorden als hoe gaat het, dank je wel en asjeblief gaan met goed af.
Nou hier dus weer even een berichtje van mij. Alles gaat goed hier. Het is nog steeds erg warm maar het waait wel lekker.
Ik zal beginnen bij zaterdag. We hebben lekker uitgeslapen en daarna hebben we wat voor het project gewerkt. Dat gaat tenslotte allemaal door. 's Avonds zouden we eigenlijk naar de Full Moon party gaan in de Havanna Bar, maar ik had eigenlijk toch niet zoveel zin. Deze dag was toch als zo verdrietig en ik had weinig behoefte om daar wat lollig te gaan staan doen. Ook janneke had deze week niet zo’n leuk nieuws gehad, dus die had ook niet zo’n zin om te gaan. We hebben lekker onze pyama aangedaan en zijn lekker op bed Lost gaan kijken op de laptop. Rob bedankt!! Erg spannend hoor. Na 2 afleveringen konden we onze ogen niet meer open houden en zijn we lekker gaan slapen.
Zondag zijn we naar de vuurtoren van Aruba gereden, die helemaal in het noordelijkste puntje staat. Deze stelde eigenlijk niet zoveel voor, maar toch even stil gestaan voor wat foto’s. Toen zijn we een stukje gaan lopen langs de noordkust van aruba. Deze kant is totaal anders dan de oost, zuid en west kant. Hier zijn veel rotsen waar het water hard tegenaan slaat. Ook is er een sterke onderstroming. Als je het niet meer ziet zitten dan moet je hier gaan zwemmen zeg maar. Maar toch de moeite waard om even te gaan kijken. Echt super mooi daar, dus ook maar wat foto’s gemaakt. Van onze wandeltocht hadden we het toch wel heet gekregen dus gingen we een stukje terug rijden en stopten we bij het eerste de beste strandje. Even een lekkere duik…aaaah, heerlijk dat water. Verder heel de dag wat geluierd daar. Sandra en ik gingen vast naar huis. De andere twee bleven nog even samen met Stephan (jongen die ook op perle d’Or zit). Zij kwamen wel thuis met super mooie foto’s van een zonsondergang aan het strand. Deze ga ik dus zeker zelf ook nog een keer bekijken.
Maandag moest er weer gewerkt worden…erg saai dus. Maar goed, de dagen gingen gelukkig snel voorbij en toen was het al weer woensdag. Sandra en ik reden naar Oranje stad, want we wilden heel graag vlechtjes in ons haar. Lekker makkelijk en geen last van je haar als het waait. 3 uur verder en heel wat guldentjes armer is het best mooi geworden. 68 vlechtjes in totaal.
’s Avonds was het studentenavond in de Paddock. Errug gezellig. Veel Nederlandse platen en een paar wijntjes later was het al weer sluitingstijd (2 uur) en tijd om naar huis te gaan. Lekker naar mijn bedje, want ik wel erg moe nu. Gelukkig konden we vandaag 2 uurtjes langer blijven liggen dan normaal, maar goed 8 uur is niet echt uitslapen. Daarom ben ik nu ontzettend moe en ga ik lekker vroeg naar mijn bedje. Ik heb weer lekker schoon beddengoed, dus dat komt helemaal goed.
Nou mensen hier wilde ik het weer even voor laten. Morgen nog een dagje werken en dan is het al weer weekend. Kunnen we er weer een weekje afstrepen!

Heel veel groetjes en kusjes voor jullie allemaal,

Ayó!!

Anniek

• 15 September 2006 - 08:12

T.j.:

Wat een super mooie foto,s Anniek en wat staat dat kapsel je mooi....... jeetje net een filmster ! Ik ben ontzettend blij dat je weer wat hebt gestuurd , nu kunnen we er weer even tegen ! even ?????????????? Dikke tweekanten kus en knuffels van ons hier.

• 15 September 2006 - 11:34

Hoi Anniek,

Ik heb rien even uitgelegd hoe je een reactie plaats dus je kunt super grote brieven verwachten!!! Groetjes Marjon

• 15 September 2006 - 11:37

Marjon:

Anniek ik vind je haar super mooi!!!!

Groetjes Marjon

• 15 September 2006 - 13:30

Yn:

yy

• 15 September 2006 - 16:33

Tante Toos:

Hé Anniek! Hebben ze daar ook rosé? Want dan komen we misschien nog wel an!!! Groetjes Tante Toos

• 15 September 2006 - 16:52

Wilhelmien Van Den Brand:

Hallo Anniek.

Ik vind eigenlijk dat je pasfoto nu ook aangepast moeten worden, dus met de vlechtjes. Leuk.
    Hoe lang kan dat blijven zitten?

Groetjes uit Rooi.

• 15 September 2006 - 18:58

Anniek:

rose hebben ze hier ook...maar ik hou het lekker bij de tropische cocktails...mmmm
    En langs komen mag altijd..iedereen zelfs. Want ik mis jullie allemaal super erg hoor, ondanks dat het misschien niet zo lijkt!!Kus Anniek

• 15 September 2006 - 19:22

Bart:

ha zusje, beetje gezellig daar ja? kanonne, die foto's, wil ik ok wel naar toe.
    groeten brt

• 15 September 2006 - 19:23

Bart:

btw, als je ons Rhode 12 team wil bekijken kan dat op www.rhode12.tk

• 15 September 2006 - 19:34

Tante Agnes Ome Wim:

Hoi Anniek en de anderen.
    Het is fijn te zien dat het goed met je gaat. En dat we je op de foto's kunnen zien. Zo is de afstand minder groot. Had je mijn kaartje nog gehad? Werk ze nog en maak er een onvergetelijke tijd van. Veel groetjes van ons.xxx

• 15 September 2006 - 19:56

Marjon:

Even bij gelezen, vanmiddag was het te mooi weer om lang achter de computer te zitten 26 graden. Nu ga ik even wat aandacht aan je broer geven, wat die schrijft ook iets van een site. Dit ziet al die reactie's van jou, hij wordt jaloers denk ik. Ik ben wel jaloers op jou mooie vlechtjes, echt helemaal super. Past dat ook nog bij een 37 jarig moeder van 2 kindje?

Groetjes Marjon

• 15 September 2006 - 20:13

T.J.:

Hoi Anniek , Liever de pasfoto niet veranderen want nu hebben we jouw op 2 verschillende manieren en Willemien scrolt dan wel effe..............

• 15 September 2006 - 21:12

J.:

kannonne Brt , ga dan mee !!!!!!!

• 16 September 2006 - 08:08

Tante Stien Ome Bert:

Hoi Anniek Wat een mooie foto's heb je, 't lijkt meer dat je op vakantie bent daar,maar we blijven goed op de hoogte van jou en je studie,geniet maar van al het moois want, voor je 't weet is alles weer voorbij. heel veel liefs van ons en onze meiden.

• 16 September 2006 - 08:15

T.J.:

Goeiemorgen Anniek . Goed geslapen ???? Kom eruit want het weekend begint !!!! Knuf.

• 16 September 2006 - 08:27

misère
    open misère
    open misère met praatje
    foelelaren
    bier en kaas halen !!!!!!

• 16 September 2006 - 09:42

Kimmeeh:

He niekje,
    Super kapsel echt top!!
    Alles oké in het ziekenhuis, zie je alleen maar op stap :P en zo hoort dat ook !!
    Succes,
    X Kim

• 16 September 2006 - 10:05

Mieke:

hardstikke mooie vlechtjes meisje, kan je smorgens langer uitslapen ook.pas ik tussen die spijlenbedjes van jullie dan kom ik eraan. kus

• 16 September 2006 - 15:10

T.J.:

Kan ik met je chatten via de chatbox of is dat niet mogenlijk ????? Zit er vaak in en moet dat dan toevallig zo zijn dat jij er ook in bent ??? Laat je mij dat eens weten ? Knuffel van hier !

• 16 September 2006 - 23:23

Anniek:

ja mam, je past er echt wel tussen...je moet wel echt snel zin met je beslissing...ze houden het geen weken vast he...ik hoop dat je hierheen komt. 1 week auto kost trouwens 225 gulden

• 17 September 2006 - 09:40

Is dit toevallig ?????
    Anniek, kijk eens op de website van Omroep Brabant, teletekst pagina 117.
    Ik hoor het wel.
    Tio Wim

• 17 September 2006 - 11:26

T.J.:

Aan je reactie,s van je foto,s van de zon,s ondergangen kunnen Mieke en ik zien dat je het ook opgepikt hebt wat wij altijd zo mooi vinden !!! Nu kun je begrijpen dat ik zoveel foto,s heb van het avondrood.............. Knuffel.

• 17 September 2006 - 13:29

Anniek:

Inderdaad ome wim...sinds dat ik in het maxima weg ben is het dus niks meer..Het is nu eindelijk bewezen.hahaha

• 18 September 2006 - 17:18

T.j.:

Hoi Ticolientje , ik kijk iedere dag naar je foto,s want............... knuffel

• 18 September 2006 - 17:39

T.J.:

Anniek , laat eens weten van wanneer tot wanneer je werkschema is.......... Ik zit heel vaak voor Piet Snottekop in je chatbox ! En misschien kan ik dan de tijd beter aanpassen ! Kus

• 18 September 2006 - 19:03

J. Uit G.:

Hoi Anniek,

Al ruim 2 weken weg en nog geen reactie van mij. Het is er nu dan toch van gekomen. Heb overigens wel regelmatig gekeken op je site en ik word op de hoogte gehouden via jouw moeder. Wat ik er van vind, ... dat kom ik je daar wel vertellen.
    Groeten.
    P.s. de bel gaat. Wie zal dat nou weer zijn???

• 18 September 2006 - 21:22

Tante Rien:

Leuke foto,s Anniek. Wat interessant allemaal!! Heb je geen hulpje nodig voor halve dagen?? Ik hou me aanbevolen.Mail me maar als je me kunt gebruiken!!!!! houdoe!!!!!

• 19 September 2006 - 09:39

Dorothe:

Hallo nicht van me in het verre Aruba! Ik heb via ons mam's computer jou verhaal gelezen en de foto's bekeken.Leuk!!!
    Onze computer is namelijk wat aan de antieke kant en gaat nog via de telefoonkabel net zoals in de middeleeuwen. Dus mailen naar Aruba ging niet echt lukken. Maar je maakt het dus goed bergrijp ik. Lachen die vlechtjes, ze staan je erg goed. Het wordt hier nou echt serieus herfst dus als ik die foto's zie dan ben ik wel een bietje jaloers. Nou Anniekie het ga je goed en tot de volgende keer! Groetjes xxx Dorothe

• 19 September 2006 - 10:33

Sanne:

Hee Quuk!
    Supergeweldige foto's!
    En die vlechtjes staan je echt goed!

Ziet er allemaal super uit meis, kan je niet een beetje oversturen naar hier? ;)

Kus

• 19 September 2006 - 11:42

Mieke:

heb gezien dat je gebeld had, ik had mijn telefoon op het werk laten liggen, stom he, ik heb ook nog het oude nummer van jou, weet je wel, kun je me ook bereiken, ik bel je woensdag,uur of 5 jouw tijd, goed? kusjes

• 19 September 2006 - 18:18

Baard Huijberts:

Ha zus, was een beetje fout gegaan met het bellen? had je daarna mn sms nog gehad? www.rhode12.nl is nu als adres online. ik weet ok aalt weinig te lullen op zoon gastenboek. naja tot snel iig
    gb

• 19 September 2006 - 18:30

Baard Huijberts:

gb

• 20 September 2006 - 10:43

Mieke:

krijgen we weer eens te horen hoe het met je gaat en hoe je stage in het ziekenhuis verloopt? ben weer benieuwd.kus mam

• 20 September 2006 - 10:43

Mieke:

btw ik heb geboekt dus aftellen maar.

• 20 September 2006 - 17:28

Maak jij dan een site,
    mieke.waarbenjij, of mogen we jou niet volgen.

• 20 September 2006 - 17:41

T.J.:

Goed idee ome Wim , Mieke op een site !!!!! Hoi anniek , Hoe ist ???? Knuffel.

• 07 Oktober 2006 - 08:28

Dorothe:

Hee Anniek,even een groetje uit het herfstachtige rooi van je nicht, Daan,Dirk en Thijs.
    Houdoe Woanne!!!!!!!!!!!!