Het komt nu wel heel dichtbij...
Blijf op de hoogte en volg Anniek
18 Augustus 2006 | Nederland, Sint-Oedenrode
Vandaag over 2 weken is het dan zover. Ik ga met 3 andere meiden voor 20 weken afstuderen op Aruba. Ik ga daar werken in het Dr. Horacio E. Oduber Hospital en daar gaan we het methodisch werken volgens het ordeningsprincipe van Marjory Gordon implementeren.
Om jullie een beetje op de hoogte te houden van mijn belevenissen daar heb ik deze site opgestart. Laat gerust je berichtjes achter, dan heb ik nog een beetje het idee dat jullie me missen..haha.
De volgende keer als ik hier wat schrijf...zit ik waarschijnlijk met mijn luie reet op het witte strand van Aruba!Ayó
Liefs Anniek
18 Augustus 2006 - 16:19
Sandra:
He Anniek!!
Hier n berichtje van degene die lekker met je mee gaat genieten daar op Aruba.. T komt inderdaad erg dichtbij.. vind t toch wel spannend allemaal, maar we gaan er n super tijd van maken dat weet ik zeker..!!!
X Sandra -
18 Augustus 2006 - 16:20
Mieke:
Hoi lieve Anniek, ik vind het heel erg leuk voor jou dat je de kans krijgt om in het buitenland af te studeren. En dan ook nog zo'n mooi land. Maar ik zal je heel erg missen. Liefs je moeder -
18 Augustus 2006 - 16:49
Daisy:
Heej Anniek, Heel veel plezier op Aruba en ik zorg er wel voor dat ons rob zich niet gaat vervelen :P ;-). groetjes je schoonzusje -
19 Augustus 2006 - 08:51
Minke:
Hoi Aniek!
Echt super gaaf dat je de kans krijgt en die ook neemt!!
Geniet van al t moois om je heen, de mensen, de cultuur, de natuur enz.Zorg dat t een onvergetelijke stage/ervaring wordt!!
Ik ga je site zeker volgen!! Heel veel succes!!
En begin maar alvast met aftellen.. ;)
Liefs Minke -
19 Augustus 2006 - 09:46
Tio Wim & Aunty Toos:
Bunita subrina,
Hartstikke leuk dat we zo op de hoogte blijven van jouw verblijf op Aruba.
We kijken al uit naar de foto's die op deze site zullen verschijnen.
De site is al toegevoegd aan mijn favorieten.
muchu èksito
Tio Wim aunty Toos -
19 Augustus 2006 - 14:07
Tante Jeanne Ome Henk:
Anniek , Wij wensen je heel veel succes toe in Aruba. Geniet ervan ! -
19 Augustus 2006 - 14:18
Henk:
we komen wel een weekeindje.... kijken of daar alles netjes is -
19 Augustus 2006 - 14:27
Tante Jeanne:
P.S. Ik zal je missen ! -
19 Augustus 2006 - 14:35
Kim:
Hay Anniek,
Ik wens je een hele mooie tijd toe in Aruba.
Ik hoop dat een hele leerzame en leuke stage voor je wordt, komt helemaal goed.
Zet hem op !!!
Dikke X Kim -
19 Augustus 2006 - 15:49
Nienke:
Hey anniek!
Alvast super veel plezier op aruba maar dat gaat zeker goed komen, samen met je vriendinnetjes.
Ik ga je/jullie belevenissen zeker volgen.
Groetjes Nienke -
19 Augustus 2006 - 17:11
Sanne Roos:
Heej Anniekske!!
Wow echt vet dat je gaat! Ik wens je heel veel plezier daar, maar vooral heel erg veel succes! Hou je oogjes en oortjes goed open en zorg ervoor dat het een ervaring wordt die je nooit meer vergeet! Ik hou je in de gaten :P!!!
Kusss Sanne -
19 Augustus 2006 - 17:38
Marcel:
Ingrid Marcel Jelt en xxx
Hoi buurmeisje
Wij wensen jou en je vriendinnen het aller beste toe op Aruba en veel plezier. Ook natuurlijk werk ze met plezier, we proberen te schrijven en te mailen, ook foto\\\'s van het volgende kindje. Ook wij zullen z\\\'n mooie meid als jij ontzettend missen.
Groetjes Ingrid Jelt Marcel en x?
21 Augustus 2006 - 12:05
Linda:
Hey Anniek,
Jaja...het is bijna zover. Over 12 dagen zitten we in het vliegtuig op weg naar Aruba. Ik ben erg benieuwd hoe het ons daar gaat bevallen, maar ik heb er in ieder geval wel zin in. Al is het allemaal toch wel erg spannend aan het worden.
Eén ding is zeker we gaan veel nieuwe dingen zien en beleven....
Liefs, Linda -
21 Augustus 2006 - 14:31
Rob:
Ha lieffie...
Wel elke dag je site updaten he ;)
Ik zal je gaan missen..
Kus -
23 Augustus 2006 - 08:23
Tante Jeanne:
Hoi Ticolientje , is de spanning nog te hebben ???? -
23 Augustus 2006 - 14:05
Anneke:
Heee Anus! ;) (das lang geleden dat ik je zo genoemd heb!)
ik wil jou ook nog ff heeeeel veel plezier en succes wensen! ik weet zeker dat het een super tijd zal worden, geniet er lekker van, want voor je het weet is het alweer voorbij! toch weer mooi wat bagage die je voor de rest van je leven met je mee zal dragen!
Geniet ervan,
dikke kus, anneke -
25 Augustus 2006 - 14:52
Loraine:
Heey Anniek! Das lang geleden! Zag dat je naar Aruba gaat, gaaf hoor! Ben zelf n half jaar naar Suriname geweest. Super wazig om zo aan de andere kant van de wereld te zijn in een land waar ze ook gewoon Nederlands spreken. Geniet ervan ennuh... af en toe ook wel n beetje werken he, haha. xxx -
25 Augustus 2006 - 18:08
Huubke:
He zuster, ik ga je een ontzettende vakantie wensen. althans, zo zien de foto's er uit. je zal het wel druk krijgen, maar neem ook een keer de tijd om aan je broertje te denken. veel succes daar.
kus mij -
25 Augustus 2006 - 20:58
Monique,Peter, Micky & Tim.:
Haai nicht,
Wij willen jou en je vriendinnen heel veel succes wensen.
Maak er iets moois van en steek er ook nog iets van op.
We zullen alles blijven volgen en jou natuurlijk ook missen.
Dikke kus van de Venningsjes -
26 Augustus 2006 - 18:03
Janneke:
Heey Anniek!
Nog 6 nachtjes slapen en dan vertrekken we naar Aruba.. Ik vind het echt spannend.. Maar heb er super veel zin in, we gaan er wat moois van maken!!
Liefs Janneke -
27 Augustus 2006 - 11:37
Eefje:
Hey Lekker mokkel!
Haha was n dolle boel gister op de kermis! Maar wel gezellig! Heel veel plezier in aruba en niet te gek ookal is dat denk ik moeilijk voor je! :P xxx eefje -
27 Augustus 2006 - 14:06
T.J.:
Ha Tico , ik heb je e-mailadressen naar tante Rien , tante Agnes en ome Joop gemaild . Knuffel van mij. -
27 Augustus 2006 - 17:31
Marieke:
He Anniek!
Ik wil je alvast heel erg veel plezier en succes wensen daar!Het zal nu wel heel spannend worden allemaal...Nog maar een paar dagen!Geniet van de tijd daar!!
Groetjes Marieke -
29 Augustus 2006 - 10:34
Mayke:
Heeey
heel veel plezier en succes in aruba!! maar dat komt vast allemaal wel goed!!
Groetjes mayke -
30 Augustus 2006 - 16:59
T.J.:
Ik ga iedere dag op je site kijken hoor , dus houdt me op de hoogte he ? Knuffels van mij. -
31 Augustus 2006 - 19:03
Tio Wim:
ANTgonisme,ANTapex,ANTartica,ANTe,ANTecedens.ANTecedent,ANTenne,ANTiconceptie,ANTibraakmiddel,ANTartica,ANTiek,ANTiciperen,ANTiloop,ANTigeen,ANTiinfecticum,ANTrax,ANTirenyl,ANTipasti,ANTipyrine,ANTwerpen,ANThonissen,ANTistollingsmiddel,ANTroscoop,
ANTILLEN -
01 September 2006 - 12:24
Mieke Huijberts:
hee muis, wij zijn net thuis van schiphol en ik mis je nu al heel erg.het is hier ook wel heel stil. ik hoop dat je een "fijne"(voor zover mogelijk) vlucht hebt en ik spreek je zo snel als mogelijk via msn. kusjes van je moeder. -
01 September 2006 - 12:37
T.J.:
Hallo Anniek , Jij zit nu nog in de lucht en wij zijn alweer thuis ( 2 uur ) We hebben nog tot 10 over half 12 gekeken tot jullie opstegen maar konden het niet zien , jammer jammer ! Hoop gauw op een bericht van je , en de rest thuis ook ! Knuffels. -
02 September 2006 - 08:59
Yvonne:
Hey Anniekske!!!
Kei veel plezier daar in Aruba!!! Geniet ervan meis, dat heb je verdiend!! Lekker veel stappen daar en af en toe een beetje afstuderen... Hahaha!!! Dat gaat jou wel goed af das zeker!!! Ik hou je in de gaten meis! ;-)
Liefs en kusjes Yvonne
ps kvind het jammer dat we die Nordhausenreunie niet hebben doorgezet... :-) -
02 September 2006 - 13:12
T.J.:
Hoi Anniek , Ik heb net je moeder gebeld en die vertelde dat je goed was aangekomen. Nu kan ik weer slapen............... hoop snel wat van je te horen en........we tellen er al een dagje af !!!!! Knuffel. -
02 September 2006 - 18:20
T.J.:
Ha Anniek , wat leuk dat ik je on-line had !!! Wel heel toevallig he ? Ik heb ze thuis de groeten gedaan. Hoop je weer gauw op de computer te zien ! Heb vanmiddag nog vlug een webcam gehaald en ook een head-set dus als het aangesloten is dan zien en horen we elkaar ! Ik verheug me erop. Knuffels van ons. -
02 September 2006 - 20:37
Rob:
ha lieverd!
Waar blijft die update van je eerste dagje op aruba??
xx